Pomona 33 6681 PE Bemmel

Referenties

Op deze pagina zijn enkele reacties van cliënten te lezen.

 

 

Ik zal zeker de groeten doen.

Wij vonden het super geslaagd.

Dank je wel voor je inzet.

Mevrouw B. uit Elst

 

 

Ik was net bij mama. Ze heeft een geweldige dag gehad gisteren!

Dank je wel.

Mevrouw  van D. uit Nijmegen

 

 

Met zeer veel genoegen denk ik terug aan de reis naar en van Zeeuws Vlaanderen, en de verzorging aldaar op 30 Juni j.l. 

t.g.v. het huwelijk van mijn kleindochter Inge met Coen

Het was correct en perfect.

De heer H.R. uit  Oosterbeek

 

Dank zij jouw aanwezigheid bij mijn moeder kan ik een “mantel”uitdoen. Ik kom nu tenminste weer op visite bij mijn moeder, wat een heerlijk gevoel.

Mevrouw W. uit Lent

 

Ik ben reuze tevreden over de ondersteuning die je mij hebt gegeven in de periode van mijn ziekenhuis bezoeken.

De heer B. uit Arnhem

 

Gelukkig ben je er weer, ik ben al de hele week  niet buiten geweest, maar samen met jou gaat dat weer lukken. Sterker nog, afgelopen kerst hebben we samen een kaarsje op gestoken in de kerk, iets wat ik al heel wat jaren niet meer heb kunnen doen.

Mevrouw de V. uit Nijmegen

 

Beste Edwin, wat ben ik blij met al je hand en spandienste . Dankzij jou werkzaam heden ligt alles er weer netjes bij. We zien el kaar weer in het voor jaar.

Mevrouw A. uit Heelsum

 

Soms zeg ik wel eens tegen mijn vriendinnen dat het voelt als of jij mijn zoon bent.  Ja,  je moet weten dat ik  helemaal geen zoons heb, dus jij bent echt een prettige verrijking voor mij.

Mevrouw de J.  uit Bemmel

 

Ik ben heel erg blij dat ik jou heb gevonden, anders was ik nooit meer op de markt geweest en had ik mijn wekelijkse gebakken visje moeten missen.

De heer v.d. B. uit Huissen 

 

Wat ben ik blij met de correcte hulp van Edwin Mons, seniorenondersteuning Lingenwaard. Edwin heeft samen met een collega een carport gemaakt, oude carport afgebroken afval naar de Dar gebracht,  in een  mum van tijd stond er een prachtig geverfde nieuwe carport.  Mijn buren waren zo enthousiast over het resultaat, dat Edwin er bij hen ook een gemaakt heeft.

Edwin heeft altijd een luisteren oor, correct in de omgang, kortom ik ben blij met  de ondersteuning van Senioren ondersteuning Lingenwaard.

Mevrouw S. uit Nijmegen