Pomona 33 6681 PE Bemmel

Over mij

Even Voorstellen:

Ik ben Edwin Mons, en in 2015 ben ik  met Senioren Ondersteuning Lingewaard gestart. In 2014 heb ik persoonlijk het een en ander mee moeten maken aangaande ziekenhuizen en thuiszorgorganisaties. Toen er in 2015 het een en ander veranderde in deze zorg heb ik besloten hier mijn positieve steentje aan bij te gaan dragen. Hier uit is Senioren Ondersteuning Lingewaard ontstaan.  Het geeft mij persoonlijk een heel prettig en goed gevoel als ik mijn cliënten een prettig en leuk moment kan bezorgen. De cliënten die ik reeds bezoek kijken uit naar mijn komst en genieten van de dingen die we gaan doen tijdens een afspraak.

 

 

edwin

Senioren Ondersteuning Lingewaard ondersteunt u daar waar dat nodig is, in overleg met u en/of uw contactpersoon. Wij vullen zowel de leegte op tussen u en uw zorg organisatie als ook de hulpvraag die uw mantelzorger en uw omgeving niet kunnen vervullen.  Wij hebben een breed dienstenpakket dat geheel naar uw wensen en eisen aangepast wordt.  U kunt denken aan de volgende diensten: samen met Senioren Ondersteuning Lingewaard er op uit gaan (wandelen, museumbezoek, naar de markt), begeleiding bij bezoek aan huisarts of ziekenhuis, klein tuinonderhoud en klusjes in en om huis.  Wij beschikken tevens over een steeds groter wordend netwerk van zorgspecialisten die namens ons u de zorg uit handen kunnen nemen

 

Wilt u meer informatie over Senioren Ondersteuning Lingewaard en/of haar diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op via de contact pagina of bel met 06-19088103.